Conditii de confidentialitate si protectia datelor

Va uram bun venit pe site-ul IncalzitoareTerase.ro. Utilizarea site-ului, inclusiv cumpararea produselor prezentate pe site, implica acceptarea de catre dvs., in calitate de utilizator, a termenilor si conditiilor precum si a reglementarilor privitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, cunoscut si sub acronimul GDPR (General Data Protection Regulation).

Societatea 360 Multi-Solutions SRL (detinatorul site-ului IncalzitoareTerase.ro) isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului IncalzitoareTerase.ro, fara a fi necesara notificarea prealabila a utilizatorilor.
360 Multi-Solutions SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor externe neafiliate la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul IncalzitoareTerase.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

1. Drepturile de autor (copyright)

Intregul continut al site-ului IncalzitoareTerase.ro (textul, imaginile, graficele, fisierele audio, animate sau cele video) precum si design-ul acestuia, este proprietatea exclusiva a societatii 360 Multi-Solutions SRLsau a partenerilor sai si este protejat conform “Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala”. Folosirea partiala sau totala a acestor elemente fara acordul scris al societatii 360 Multi-Solutions SRL se pedepseste conform legilor in vigoare.

2.  Accesul la site-ul IncalzitoareTerase.ro

Societatea 360 Multi-Solutions SRL garanteaza utilizatorului acces la site exclusiv in interes personal si nu ii confera dreptul de a descarca, de a modifica, de a copia partial sau integral site-ul sau de a-l exploata in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii 360 Multi-Solutions SRL, fara acordul scris al acesteia.

3. Comentarii si comunicari ale utilizatorului

Oricine acceseaza site-ul IncalzitoareTerase.ro poate face comentarii sau orice alte comunicari; pot sa trimita e-mail-uri continind sugestii, intrebari sau alte informatii, atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
Societatea 360 Multi-Solutions SRL isi rezerva dreptul de a sterge orice astfel de continut identificat pe site-ul IncalzitoareTerase.ro. 360 Multi-Solutions SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse in acest fel utilizatorilor IncalzitoareTerase.ro.

4. Securitatea si confidentialitatea datelor si informatiilor

360 Multi-Solutions SRL dispune de prelucrarea notificata inscrisa sub nr. 37132 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Prin accesarea site-ului IncalzitoareTerase.ro, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate 360 Multi-Solutions SRL, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la IncalzitoareTerase.ro sau prin intermediul personalului autorizat de acesta.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre 360 Multi-Solutions SRL respectiv de catre IncalzitoareTerase.ro numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile/datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, lansari de produse noi, evenimente etc.

360 Multi-Solutions SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin intermediul site-ului IncalzitoareTerase.ro. 360 Multi-Solutions SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau mailurile expediate de IncalzitoareTerase.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, 360 Multi-Solutions SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul. IncalzitoareTerase.ro nu incurajeaza spam-ul, nu furnizeaza datele dvs. personale sau adresa de e-mail catre terte persoane fara acordul dumneavoastra, nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului.

Prin folosirea site-ului IncalzitoareTerase.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea 360 Multi-Solutions SRL, asociatii sau partenerii sai.

In cazul in care, pe site-ul IncalzitoareTerase.ro, preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, din motive independente de vina sa, 360 Multi-Solutions SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru aceste greseli si isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

IncalzitoareTerase.ro va garanteaza ca face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor prezentare pe site. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale intrebari sau sugestii la adresa de email office@incalzitoareterase.ro.

5. Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

360 Multi-Solutions SRL dispune de prelucrarea notificata inscrisa sub nr. 37132 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental pentru 360 Multi-Solutions SRL, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dvs. în deplina concordantă cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. Întrucât unul dintre principiile esentiale ale acestui cadrul legal îl reprezinta transparenta, am pregatit aceast document prin care dorim sa va informam despre modul în care colectam, utilizam, transferam și protejam datele dvs cu caracter personal atunci când interacționati cu noi în legatura cu produsele si serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web sau prin aplicatiile disponibile pe telefonul mobil.

Ne rezervam dreptul de a actualiza și modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului în care prelucram datele dvs cu caracter personal sau orice modificari ale cerințelor legale. În cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.