Info
Publicitate
publicitate campinggrill

Cum comand online incalzitorul?

“Time is money!” este o expresie care in zilele noastre este mai actuala ca oricand. Aglomerarile din supermarket-uri si mall-uri si traficul urban dificil au devenit adevarate calvaruri pentru noi si tocmai din aceste motive a aparut posibiltatea de a face shopping online. 360 Multi-Solutions SRL, prin , iti ofera posibilitatea de a-ti face cumparaturile pentru casa si gradina, pentru familie si prieteni, intr-un mod simplu si sigur: magazin cu plata online. Serviciul securizat de plata online a incalzitoarelor de terasa din magazinul virtual este asigurat de catre banca Credit Europe Bank si sustine plata in rate pentru posesorii de Card Avantaj.

Iata pasii pe care trebuie sa-i urmezi:

  1. Alege produsul dorit. Viziteaza paginile de prezentare detaliata a fiecarui incalzitor de terasa electric si alege modelul dorit. Apesi butonul “Adauga in cos” si In acel moment in cos iti apare produsul selectat, precum si valoarea acestuia. Daca doresti mai multe incalzitoare de terasa, schimba numarul incalzitoarelor de terasa dorite direct in cosul de cumparaturi.

  2. Trimite comanda. In aceasta sectiune trebuie completate urmatoarele date:

    Corectitudinea adresei de e-mail este extrem de importanta deoarece informatiile legate de comanda si numarul incalzitoarelor de terase comandate vor fi transmise via email. O adresa de email incorecta sau incompleta incetineste intregul proces de comanda a produselor. Mai mult de atat, nu vom putea sa te contacteze si sa te informeze asupra starii comenzii tale.

    Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate. Introducerea datelor personale se face utilizand o linie securizata (pentru mai multe detalii va rugam accesati pagina www.crediteurope.ro). Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti (persoane fizice sau juridice), nici de catre firma 360 Multi-Solutions SRL, nici de catre procesatorul de plati.

  1. Stabileste modalitatea de plata. Pentru a veni in intampinarea dorintelor tale, , iti pune la dispozitie, indiferent daca esti persoana fizica sau juridica, o serie de modalitati de plata pentru ca tu sa o stabilesti pe cea care ti se potriveste. Iata care sunt formele de plata din care trebuie sa alegi:

360 Multi-Solutions SRL
Adresa: Str. Maica Alexandra Nr. 5, parter, sector 1, Bucuresti, Romania
CUI RO 21107639
Nr. Reg. Com. J40/3211/2007
IBAN (RON): RO40 BTRL 0640 1202 E029 37XX
IBAN (EUR): RO15 BTRL 0640 4202 E029 37XX
Banca Transilvania - suc. Marriott, Bucuresti

IBAN (RON): RO48 INGB 0000 9999 0142 0709
ING Bank - suc. Bucuresti

Incalzitoarele de terase solicitate vor fi livrate la adresa mentionata in comanda numai dupa primirea copiei dovezii de plata prin email (office@incalzitoareterase.ro) sau prin fax (021 410 14 43). Odata cu confirmarea incasarii de catre banca a sumei transferate, produsele pleaca catre adresa de livrare.