Info
Publicitate
publicitate campinggrill

Cum primesc incalzitorul de terasa?

Stim cu totii cat de important este timpul in zilele noastre. Si cand pierdem timpul in ambuteiaje sau in traficul dificil cu greu ne mai incumetam sa iesim la cumparaturi pentru casa si familie. Asa ca, ce ai spune daca iti primesti incalzitorul de terasa direct la tine acasa? Noi iti propunem livrarea gratuita a produselor comandate de tine, indiferent de valoare lor, in peste 200 de localitati din tara.

Deoarece in majoritatea cazurilor livram prin servicii de curierat rapid, producatorul incalzitoarelor de terasa precum si noi ca reprezentanta in Romania, punem accent deosebit pe calitatea modului de ambalare si anume:

Toate incalzitoarele de terasa vor fi livrate in amabalajul original al producatorului, complet sigilat. Intregul pachet este asigurat pe durata transportului pana la receptia coletului. In pachet sunt cuprinse toate componentele necesare precum si manualul de montaj si exploatare in limba romana insotit de schite si desene ajutatoare pentru montaj.

Livrarea comenzilor se face GRATUIT in peste 200 de localitati din tara, fie prin agentii proprii (pentru Bucuresti si judetul Ilfov), fie prin serviciile firmei de curierat. Dorim sa mentionam ca, in cazul in care livrarea nu are loc in cele peste 200 de localitati cuprinse in reteaua de curierat, exista taxe de transport suplimentare care vor fi comunicate de catre responsabilul de vanzari al .

Comenzile sunt onorate numai pe teritoriul Romaniei si livrarile au loc in termen de 48 de ore din momentul inergistrarii si confirmarii comenzii in functie de disponibilitatea in stoc a incalzitoarelor de terasa comandate. In cazuri exceptionale livrarea poate dura pana la 3 zile dar nu poate depasi 5 zile lucratoare. In acest caz responsabilul de vanzari  te va contacta pentru a anunta intarzierea.

In cazul in care firma de curierat nu va poate efectua livrarea la data stabilita, din motive independente de vointa sa, vom pastra cu atentie incalzitoarele de terasa comandate timp de 5 zile lucratoare, astfel incat sa avem timp pentru a stabili impreuna o noua data de livrare a produselor.

Conform legii, in calitate de consumator aveti dreptul sa notificati in scris ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv precis, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea coletului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra sunt cheltuielile directe de transport.