Despre noi

IncalzitoareTerase.ro - incalzitoare terasa performante Solamagic

IncalzitoareTerase.ro este - incepind cu anul 2007 - brand al firmei 360 Multi-Solutions SRL cu sediul in Bucuresti, cu showroom pe prezentare in Str. Maica Alexandra nr. 5, sector 1.
De peste 10 ani oferim solutii inedite de amenajare exterioara sustinuta atat de originalitatea si calitatea incalzitoarelor de terasa electrice cat si de simplitatea modului de procurare online pe care vi-l punem la dispozitie. Oferim clientilor nostri servicii de consultanta pentru proiecte personalizate ce va vor face sa priviti altfel gradinile sau terasele care va ies in cale,
Valoarea adaugata propusa de noi se regaseste atat in modul de ofertare (consultanta si proiectare) - inclusiv in acceptarea platilor online chiar si in rate (pana la 12 rate) prin sistemul Card AvantajGaranti BankAlpha Bank sau BT Star cat si in modul de livrare, serviciu pe care vi-l oferim gratuit, pentru orice comanda.

Producatorul german Solamagic este recunoscut la nivel international pentru calitatea, fiabilitatea si eficienta incalzitoarelor de terasa electrice produse in Germania. Aparate profesionale premium, incalzitoarele electrice Solamagic au un design modern si o functionalitate economica in utilizare, fiind recunoscute drept produse de top in bransa. Incepind cu anul 2010, suntem magazin online partener Solamagic si va propunem solutii complete, ecologice si economice de incalzire exterioara.

despre noi