Info
Publicitate
publicitate campinggrill

Despre noi

IncalzitoareTerase.ro este - incepind cu anul 2007 - brand al firmei 360 Multi-Solutions SRL cu sediul in Bucuresti, Romania.
Dorim sa va oferim solutii inedite de amenajare exterioara sustinuta atat de originalitatea si calitatea incalzitoarelor de terasa electrice, ce va vor face sa priviti altfel gradinile sau terasele care va ies in cale, cat si de simplitatea modului de procurare online pe care vi-l punem la dispozitie.
Valoarea adaugata propusa de noi se regaseste atat in modul de ofertare (consultanta si proiectare) - inclusiv in acceptarea platilor online chiar si in rate prin sistemul Card Avantaj, Garanti Bank, Alpha Bank sau BT Star cat si in modul de livrare, serviciu pe care vi-l oferim gratuit, pentru orice comanda catre cele mai importante localitati din tara.


Producatorul german Solamagic este recunoscut la nivel international pentru calitatea, fiabilitatea si eficienta incalzitoarelor de terasa electrice produse in Germania. Aparate profesionale premium, incalzitoarele electrice Solamagic au un design modern si o functionalitate economica in utilizare, fiind recunoscute drept produse de top in bransa. Incepind cu anul 2010, suntem magazin partener Solamagic si va propunem solutii complete, ecologice si economice de incalzire exterioara.

         


 

360 Multi-Solutions SRL dispune de prelucrarea notificata inscrisa sub nr. 37132 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.