Info
Publicitate
publicitate campinggrill

Retur produse / Renuntare la cumparare

Returul Produselor

Produsele achizitionate prin intermediul IncalzitoareTerase.ro pot fi returnate in urmatoarele cazuri:

1. Produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la momentul receptiei
In cazul in care constatati ca produsul final nu este functional in termen de 24 de ore de la data receptiei, puteti solicita, in cadrul acestui interval de timp, inlocuirea acestuia cu un produs functional. In acest caz, toate costurile de retur si livrare a noului produs vor fi preluate de IncalzitoareTerase.ro

2. Produsul sau produsele v-au fost livrate gresit
In cazul in care vi s-a livrat alt produs decat cel specificat in comanda dvs., puteti solicita inlocuirea produsului livrat gresit cu cel corect. Toate costurile de retur si livrare a produsului corect vor fi preluate de IncalzitoareTerase.ro.

3. Produsele cu specificatii tehnice care nu corespund cu cele prezentate pe www.incalzitoareterase.ro
In cazul in care produsul achizitionat nu corespunde cu specificatiile tehnice prezentate pe site-ul www.incalzitoareterase.ro, puteti solicita returnarea si inlocuirea produsului cu cel corect sau puteti solicita rambursarea integrala a contravalorii sale. Toate costurile de retur si livrare a produsului corect vor fi suportate de IncalzitoareTerase.ro numai in situatia  in care produsul achizitionat nu a corespuns cu specificatiile tehnice prezentate pe www.incalzitoareterase.ro.

Produsele achizitionate prin intermediul IncalzitoareTerase.ro pot fi returnate cu urmatoarele conditii:

Renuntarea la cumparare

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica in urmatoarele conditii: Notificarea in scris cu privire la intentia de renuntare la cumparare se va face completand formularul contact, urmand sa primiti un email de confirmare datat si numerotat, apoi cererea dvs. va fi procesata.