Incalzire pentru fumatori

Incalzire pentru fumatori

joi 01.01.1970 0 comentarii

Esti proprietarul unui bar, restaurant, hotel sau al unei cafenele si iti doresti sa ai clienti cat mai multi si cat mai multumiti, fie ei fumatori sau nefumatori? Iti propunem o idee inedita, putin costisitoare si eficienta: dotarea terasei cu incalzitoare pentru terasa.

Esti proprietarul unui bar, restaurant, hotel sau al unei cafenele si iti doresti sa ai clienti cat mai multi si cat mai multumiti, fie ei fumatori sau nefumatori? Iti propunem o idee inedita, putin costisitoare si eficienta: dotarea terasei cu incalzitoare pentru terasa. Un astfel de sistem de incalzire pentru spatii fumatori este solutia proprietarilor de restaurante din tarile vest-europene precum Frata, Germania, Anglia sau Italia. Aici, la intrarea in restaurante, exista scaune si mese amplasate in aer liber, pe terase dotate cu incalzire spatiu exterior pentru fumatori toamna, chiar si iarna pentru a fi utilizate din nou in primavara. Solutia de incalzire exterioara cu infrarosu este economica si eficienta. Fumatorii stau in aer liber sub un incalzitor de terasa, isi beau cafeaua si savureaza tigara. Nefumatorii sunt si ei multumiti intrucat fie nu mai exista fum in spatiul inchis fie stau in aer liber pe terasa si nu simt fumul de tigara.

Astfel, ca proprietar de restaurante, bar sau cafenea te poti adapta usor cu o mica investitie de amenajare spatiu exterior pentru fumat care este oricum inferioara amenzilor. Este important sa optezi pentru produse de calitate, complete si adaptate conditiilor din tara noastra. In plus modelele de incalzitoare de terasa Solamagic pot fi prevazute cu numeroase accesorii specifice sau chiar personalizate cu sigla restaurantului. In felul acesta fumatul in spatii publice devine nu numai permis ci chiar placut!